O NAMA

Ne pronalazeći sebe u mogućnostima koje su mu se nudile za obavljanje svog posla, vlasnik ELEKTROKOM-a, gospodin Branislav Milatović hteo je da svoje dugogodišnje profesionalno iskustvo u oblasti elektrotehnike na pravi način pokaže i iskoristi.

Elektrokom

Tako je 1994. god. nastala firma ELEKTROKOM. Na početku je to bila mala, praktično porodična firma, praćena sa mnogo neizvesnosti i teškoća, ali istrajnim i vrednim radom, uspeli su da se prevaziđu mnogobrojni problemi. Osvrćući se sada na svo to iskustvo, mogli bi se reći da nam je to iskustvo bilo veoma dragoceno jer smo se trudili da od svakog novog iskustva nešto naučimo i tako sebe unapređujemo. Težnja za stalnim usavršavanjem i dokazivanjem dovela nas je do toga da svoje poslovne uspehe konstantno širimo. Potvrda ispravnosti ovakvog pristupa svom poslu pokazuje činjenica da se danas, nakon toliko godina kontinuiranog rada, ELEKTROKOM razvio u uspešnu firmu za izvođenje svih vrsta elektro-instalaterskih i elektro-montažnih radova.

 

Elektrokom

Pored osnovne funkcije, a to je izvođenje elektro radova pružamo takođe i usluge iz oblasti projektovanja i konsaltinga u oblasti elektrotehnike.

Delokrug rada ELEKTROKOM-a sadrži široke spektre aktivnosti kao što su:


Ako bi hteli da vam sve ovo egzaktnije prikažemo reći ćemo Vam da smo do sada uspešno izveli razne vrste elektro radova na više od 3.000 stanova, nekoliko stotina lokala, nekoliko velikih poslovnih zgrada, 4 hotela i još dosta drugih objekata različitih namena što se može videti u našoj referenc listi.

 

Ono što nam je posebno bitno da istaknemo je da nismo suviše fascinirani sopstvenim rezultatima, jer možemo i želimo biti još bolji i uspešniji, i da nam ovi rezultati služe kao obaveza i podsticaj da na svakom novom budućem poslu dokažemo svoj kvalitet.

Da bi se ovakvi radovi odradili na najkvalitetniji način potrebno je imati i odgovarajuću stručnu operativu. Sa ponosom možemo istaći da u ELEKTROKOM-u danas radi oko četrdeset stalno zaposlenih koji su kvalitetno osposobljeni da odgovore na svaki profesionalni izazov.

Elektrokom

ELEKTROKOM je izvršio velika ulaganja u osnovna sredstva za rad, da bi ubrzao i modernizovao proces poslovanja i učinio ga što efikasnijim. Posedujemo magacinske prostore, radionicu, vozni park, instrumente, alate i mašine neophodne za izvođenje najzahtevnijh elektro-radova.

Prepoznavajući i prateći savremene razvojne trendove u oblasti kojom se bavi, ELEKTROKOM stalno radi na tehničkom i idejnom poboljšavanju ne bi li uspeo da u što skorijoj budućnosti bude jedna od vodećih firmi u svojoj delatnosti.

Powered by BG Impressum © Copyright 2009, ELEKTROKOM